Ανοιγόμενα συστήματα

6:50 μ.μ. Αφοί Θρασκιά 0 Comments


Albio 101
Η σειρά Albio 101 διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τυπολογίες κατασκευής που την καθιστούν ιδανική για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε πόρτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά εξωτερικά σχέδια (ανάγλυφο, οβάλ και επίπεδο) για να επιλέξετε όποιο στυλ σας ταιριάζει. Διαθέτει σύστημα στεγάνωσης τριών επιπέδων με λάστιχα EPDM και ειδικούς νεροχύτες απορροής των υδάτων.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα-ανακλινόμενα, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα κ.α.

Albio 108
Η σειρά Albio 108 συνδυάζει ιδανικά το χαμηλό βάρος προφίλ με τη σωστή εφαρμογή. Η καλή σχέση τιμής και επιδόσεων, και η λειτουργικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος. Η σειρά διαθέτει προφίλ σε τρία διαφορετικά design (επίπεδο, οβάλ και κλασσικό) καλύπτοντας κάθε αισθητική προτίμηση.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, προβαλλόμενα, κ.α.

Albio 109C Super Thermo
Η σειρά Albio 109C Super Thermo είναι η κορυφαία και πιο προηγμένη σειρά της Exalco στον τομέα της θερμομόνωσης. Χρησιμοποιεί ειδικό θερμομονωτικό υλικό και μεγάλου πλάτους πολυαμίδια πετυχαίνοντας υψηλή θερμομονωτική επίδοση ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

Albio 135
Το σύστημα Albio 135 είναι το νέο θερμοδιακοπτόμενο ανοιγόμενο σύστημα, βαρέως τύπου για πόρτες εισόδου, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με πάνελ ή υαλοπίνακες σε πληθώρα τυπολογιών. Χωρίζεται σε διάφορες αισθητικές τυπολογίες, όπως επιφάνειες που φαίνεται στην όψη μόνο γυαλί ή μόνο πάνελ ή και ακόμη όλο το πλαίσιο της πόρτας. Το σύστημα λειτουργεί με διάφορες κλειδαριές, αυτόματες ή απλές σε τύπου U και δέχεται εμφανείς ή κρυφούς μεντεσέδες, βαρέως τύπου. Το σύστημα ALBIO 135 λόγω της στιβαρότητας του είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή συχνή χρήση όπως σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτήρια. Η στεγάνωσή του γίνεται τοποθετώντας κατωκάσι ή με αυτόματους αεροφράχτες. Παράλληλα παρέχει υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση και αισθητική. Συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα με τα υψηλά standards κατασκευής.


You Might Also Like

0 σχόλια: